• FIND PARTS FOR YOUR BIKE:
 • HONDA
  YAMAHA
  KAWASAKI
  SUZUKI
  KTM
  HUSQVARNA
  HUSABERG
  GASGAS
  TM
  BETA
  BETA
Senaste fem fordonen

Ryno Power, Proteinpulver Choklad 907gr

Artikelnummer: PPC4657
- 34 gram protein per portion

- Kvalitets kontrollerad & Ultra filtrerad odenaturerat vassleproteinkoncentrat, vassleproteinisolat, Hydrolyserat vassleprotein

- 8,5 gram BCAA per portion

- Inga artificiella smakämnen

- ICKE GENMANIPULERAT och ekologiska ingredienser

Ryno Power Protein ger maximal näringsutnyttjande med inget matsmältnings obehag som lägre kvalitet proteiner kan ge. Ryno Power Protein ger ett kontinuerligt flöde och leverans av rika näringsämnen till dina muskler och blodomloppet. Det hjälper dig att öka uthålligheten, återhämta dig snabbare, utveckla explosiv kraft, bygga och underhålla en starkare fysik, och må bättre i slutet av dagen.

Denna produkt är allergifri, glutenfri, och är absolut läcker! Den tillsatta BCAA (Fördelaktigt aminosyror) är nyckeln till återhämtning och hälsa.

Inga tillsatser, inga fyllmedel, inga oljor och sötad med ekologisk sockerrör juice och naturliga Stevia. Vi utmanar dig att hitta ett bättre protein pulver i hela världen!

Använd som en måltidsersättning, använda som en energigivande skaka före aktivitet, använda för att gå ner i vikt och de flesta av all användning för att få den ultimata återhämtning efter träning eller tävling!
Vi levererar endast till våra Auktoriserade butiker. Hitta din lokala ÅF under "ÅTERFÖRSÄLJARE" fliken